Trænger din virksomhed til en grundig erhvervsrengøring? Hos AD Cleaning har vi stor erfaring med rengøring i alle situationer og lokaler. Skal bruge vores service til rengøring efter brand eller vandskader. Eller skal du blot bruge en ordinær rengøring af din arbejdsplads?

Uanset dit behov står vi klar med en skræddersyet løsning der kommer helt ud i hjørnerne af din virksomhed.

Kontakt os

Erhvervsrengøring i høj kvalitet

For at sikre at du kommer på arbejde til et rent og nydeligt miljø på din arbejdsplads, går vi meget op i vores arbejde. Som rengøringsfirma går vi aldrig på kompromis med vores arbejde.

Vores filosofi er følgende:
Hvis rengøringen er undergennemsnitlig eller ringe, hvad betaler kunden så for?

Derfor kan du altid regne med en grundig erhvervsrengøring fra vores side.

Erhvervsrengøring i Nyborg, Odense og Svendborg

Vi har hjulpet flere firmaer og private boligejere med rengøring i løbet af vores tid som professionelt rengøringsfirma. Så skal du bruge vores hjælp med bl.a. erhvervsrengøring i Nyborg, Odens eller Svendborg omegn, står vi altid klar med kost og spand.

Vi står for eksempel klar med rengøring til erhverv af følgende:

Vores dedikerede team af erfarne rengøringsfolk er trænet til at håndtere forskellige udfordringer og miljøer indenfor rengøring til erhverv.

Vi benytter avancerede rengøringsmetoder og kvalitetsprodukter for at sikre, at dit arbejdssted er rent, hygiejnisk og behageligt for alle. Vi tilpasser vores tilgang til rengøring i henhold til dine præferencer og behov, og vores mål er altid at overgå dine forventninger til et rent arbejdsmiljø.

Vi prioriterer både effektivitet og grundighed for at skabe et positivt indtryk for både medarbejdere og besøgende.

En ren arbejdsplads er en bedre arbejdsplads

Arbejdspladser bliver hurtigt beskidte, og uden rengøring kan det hobe sig op, især hvis ingen er ansat til at gøre noget ved det. Men et rent arbejdsmiljø er utroligt vigtigt for produktivitet af de ansatte på enhver arbejdsplads.

Det er også vigtigt at tænke over hvilket førstehåndsindtryk man vil lave på potentielle kunder eller besøgende hos din virksomhed. Kommer man kommer ind til et beskidt eller rodet firma, vil nogen måske tænke at behandlingen af virksomheden og kunderne kunne have en relation.

Ingen kunde vil have noget at gøre med et firma der ikke har tingene i orden. Og det gælder også rengøring.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Har du brug for erhvervsrengøring, kan du altid kontakte os på telefon 42394012. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular eller via vores e-mail adcleaning@live.dk. Så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.