AD Cleaning er et rengøringsfirma, der tilbyder professionel rengøring i Nyborg, Odense, Svendborg og resten af Fyn.

Som en del af vores services indenfor rengøring, tilbyder vi ligeledes industrirengøring hvor der på lige fod med alle vores serviceydelser, er fokus på kvaliteten af din rengøringsløsning, som udføres til en fornuftig pris. 

Kontakt os

Er du en industrivirksomhed der søger professionel industrirengøring?

Ved industrirengøring er der ikke en kunde som er ens. Vi ved at hver enkelt industrivirksomhed kræver sin tilpassede løsning, hvilket er en del af vores kerneværdier hos AD Cleaning.

Vi går meget op i at tilgodese dig som kunde, derfor har vi fokus på dine behov og ønsker med en løsning tilpasset dine forespørgsler. Det mener vi er god service!

Vi har igennem mange år foretaget os alt fra professionel rengøring af små og store virksomheder, for institutioner, offentlige, private hjem samt i boligforeninger. Derfor er der ingen opgaver der er for store for os.

Vores tjenester indenfor industrirengøring:

  • Rengøring af produktionsområder
  • Afkalkning og rengøring af maskiner
  • Rengøring af lagerhaller og logistikområder
  • Gulvpleje og -vedligeholdelse
  • Afsmitningskontrol og desinficering
  • Rengøring af tekniske rum

Vedligeholdelse af produktionsapparatet med en industrirengøring 

Skidt og støv kan være med til at slide dit produktionsapparat og udvikle sig til at blive til en større omkostning for dig og din produktion. Med en grundig professionel rengøring, vedligeholder du produktionsapparatet mange år frem og sikrer dig at holdbarheden holder den i gang.

En miljørigtig løsning der opfrisker Industrivirksomheders indeklima

Hos AD Cleaning går vi meget op i at skåne miljøet og naturen, derfor benytter vi os af de mest miljøvenlige produkter. Som industrivirksomhed betyder dette for dig, at arbejdsmiljøet og indeklimaet er i fokus når vi foretager os din industrirengøring. 

Interesseret i et uforpligtende tilbud? 

Er du interesseret i dine muligheder for industrirengøring hos os, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 40 12. Du kan ligeledes kontakte os via vores kontaktformular eller på mail adcleaning@live.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.