AD Cleaning er et rengøringsfirma, der tilbyder professionel rengøring i Nyborg, Odense, Svendborg og resten af Fyn.

Med os som din partner til industrirengøringen, er du sikret:

 • Øget sikkerhed: Reducerer risikoen for arbejdsulykker.
 • Højere produktivitet: Renere arbejdsmiljø forbedrer medarbejdernes effektivitet.
 • Forlænget levetid for udstyr: Regelmæssig rengøring mindsker slid og vedligeholdelsesomkostninger.
 • Bedre overholdelse af lovgivning: Sikrer overholdelse af hygiejne- og sikkerhedsregler.
 • Forbedret arbejdsmiljø: Skaber et sundere og mere behageligt arbejdsmiljø.
 • Øget kvalitet: Forhindrer kontaminering og sikrer produktkvaliteten.
 • Professionel ekspertise: Specialiserede rengøringsmetoder og -midler til industrielle behov.

Vores industrirengøring er på lige fod med alle vores serviceydelser, hvor fokus på kvaliteten af din rengøringsløsning, udføres til en fornuftig pris. 

Kontakt os

Er du en industrivirksomhed der søger professionel industrirengøring?

Ved industrirengøring er der ikke en kunde som er ens. Vi ved at hver enkelt industrivirksomhed kræver sin tilpassede løsning, hvilket er en del af vores kerneværdier hos AD Cleaning.

Vi går meget op i at tilgodese dig som kunde, derfor har vi fokus på dine behov og ønsker med en løsning tilpasset dine forespørgsler. Det mener vi er god service!

Vi har igennem mange år foretaget os alt fra professionel rengøring af små og store virksomheder, for institutioner, offentlige, private hjem samt i boligforeninger. Derfor er der ingen opgaver der er for store for os.

Vores tjenester indenfor industrirengøring:

 • Rengøring af produktionsområder
 • Afkalkning og rengøring af maskiner
 • Rengøring af lagerhaller og logistikområder
 • Gulvpleje og -vedligeholdelse
 • Afsmitningskontrol og desinficering
 • Rengøring af tekniske rum

Vedligeholdelse af produktionsapparatet med en industrirengøring 

Skidt og støv kan være med til at slide dit produktionsapparat og udvikle sig til at blive til en større omkostning for dig og din produktion. Med en grundig professionel rengøring, vedligeholder du produktionsapparatet mange år frem og sikrer dig at holdbarheden holder den i gang.

En miljørigtig løsning der opfrisker Industrivirksomheders indeklima

Vi prioriterer ikke kun et rent miljø, men også sundhed og trivsel for dine medarbejdere. Ved at bruge miljøvenlige rengøringsprodukter, reducerer vi eksponeringen for skadelige kemikalier, hvilket direkte bidrager til et sundere arbejdsmiljø og bedre indeklima. Dette er ikke blot godt for medarbejdernes velbefindende, men også for virksomhedens samlede produktivitet.

Vores metoder og produkter er nøje udvalgt for at sikre, at de opfylder de højeste standarder for miljøbeskyttelse og effektivitet. Dette betyder, at hver rengøringsopgave udføres med størst mulig hensyntagen til både menneskers sundhed, og miljøets velbefindende.

Ved at vælge os, kan din virksomhed demonstrere en stærk forpligtelse over for bæredygtighed, hvilket kan forbedre dit brand og styrke dit omdømme blandt kunder og samarbejdspartnere.

Interesseret i et uforpligtende tilbud? 

Er du interesseret i dine muligheder for industrirengøring hos os, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 40 12. Du kan ligeledes kontakte os via vores kontaktformular eller på mail adcleaning@live.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.