På en institution hvor der tit er mange mennesker, er det vigtigt at holde et rent miljø, så både børn og voksne forbliver sunde og ikke spreder sygdom. 

AD Cleaning tilbyder institutionsrengøring og skolerengøring til Nyborg, Odense, Svendborg samt resten af Fyn. 

Dine muligheder indenfor institutionsrengøring

Der findes mange forskellige institutioner, dog har de en ting til fælles, hvilket er at der opholder sig mange mennesker på et sted. Derfor har institutionsrengøring også sine retningslinjer for hvordan det skal gøres optimalt. 

Med AD Cleaning til at stå for rengøringen af jeres institution, er i sikker på at kvaliteten er i top og bliver ordnet med udgangspunkt i miljøvenlig rengøring, der giver et sundt og rent udtryk til jeres institution. 

Vi tilbyder derfor institutionsrengøring til:

  • Børnehaver og vuggestuer
  • SFOér
  • Klubber
  • Plejehjem
  • Pleje og træningscentre
  • Skolerengøring 
  • Bosteder

Der tilbydes også institutionsrengøring til lignende institutionsdrift.

Hvorfor bør du vælge en grundig institutionsrengøring af høj kvalitet?

Der kan være mange grunde til at vælge os til at foretage din institutions eller skolerengøring. Vi sikre dig at vores arbejde efterlader institutionen grundig rengjort, sådan der skabes et sundt miljø for de mange mennesker der tilgår sig beliggenheden. 

Samtidig sikrer en grundig rengøring af institutionen dig også, at sundheden vedligeholdes, og faren for at blive smittet med sygdom formindskes. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud med dine ønsker og behov

Vi lytter til dine behov og ønsker, og kan gennem dialog, finde frem til en tilpasset rengøringsløsning der matcher dine behov og ønsker. 

Såfremt du er interesseret i en institutionsrengøring af høj kvalitet, som beskytter miljøet og naturen samtidig med at det skaber et sundt og rent indeklima, så er vi det sikre valg. Kontakt os på telefon 42 39 40 12 eller via kontaktformularen og mail adcleaning@live.dk, for et uforpligtende tilbud, og bliv sikker i dit valg af rengøringsfirma til din næste institutions eller skolerengøring.