Har du en klinik der trænger til en klinikrengøring? AD Cleaning tilbyder rengøring af din klinik med brug af miljøvenlige rengøringsmidler som skåner ikke mindst naturen, men også klinikkens indeklima. 

Hos AD Cleaning tilbyder vi en klinikrengøring i Nyborg, Odense, Svendborg samt resten af Fyn. 

Kontakt os

Vigtigheden af god hygiejne i klinikmiljøer

Vigtigheden af god hygiejne i klinikmiljøer kan ikke overvurderes, da det direkte påvirker både patienters sundhed og personalets arbejdsmiljø. En høj standard for hygiejne, er afgørende for at forebygge spredning af infektioner og skabe et sikkert behandlingsrum, hvor patienter kan føle sig trygge.

En central del af hygiejne i klinikmiljøer omfatter korrekt klinikrengøring og desinfektion af alle områder, herunder venteværelser, behandlingsrum, operationssale og fællesområder. Dette ikke kun forbedrer det æstetiske miljø, men reducerer også risikoen for bakterier, vira og andre patogener, der kan trives på overflader.

Vi tilbyder klinikrengøring til forskellige klinikker

Klinikker kommer i alle størrelser og former, en ting de dog har tilfælles, er at en grundig rengøring af høj kvalitet, er med til at vedligeholde en bakteriefri klinik overfor ens patienter. 

Vi tilbyder derfor rengøring til klinikker der eksempelvis arbejder indenfor:

  • Lægeklinikker
  • Tandlægeklinikker
  • Fysioterapeut
  • Kiropraktor
  • Kirugiske klinikker

Om du er en privat eller offentlig klinik, så tilbyder vi dig en miljøvenlig klinikrengøring, matchende dine behov og ønsker.

Klinikrengøring i høj kvalitet

Det er vigtigt for os hos AD Cleaning, at vi altid efterlader vores kunder med et smil på læben, og en skinnende klinik man kan spejle sig selv i. 

Vi bestræber os på en rengøringsløsning af høj kvalitet, som holder indeklimaet sundt, og som giver jer lyst til at benytte vores service igen, når støv og skidt finder sin vej tilbage på klinikken. 

For at imødekomme jeres behov, kan klinikrengøringen tilpasses jeres skema indenfor såvel som udenfor arbejdstiden.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende rengøringstilbud

Såfremt du står og mangler et professionelt rengøringsfirma til at foretage en grundig klinikrengøring,  er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 42 39 40 12, eller via kontaktformularen og mail adcleaning@live.dk, for et gratis og uforpligtende rengøringstilbud.

Så vil vi uddybe hvordan vi kan matche din kliniks ønsker og behov.