Har du brug for kontorrengøring? Hos AD Cleaning tilbyder en rengøringsservice der fokusere på dine behov. Du får en løsning der er skræddersyet til dig og som kommer helt ud i alle hjørner.

Har du for travlt til selv at gøre rent på dit kontor, er kontorrengøring en belejlig og effektiv løsning der altid efterlader et friskt og sundt arbejdsmiljø.

Kontorrengøring med fokus på kvalitet

Når du ansætter os til at rengøre dit kontor, kan du regne med et grundigt og skinnende resultat. Vi bygger virksomheden på tilfredse kunder og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Så du kan trygt efterlade dit kontor til i vores hænder. Så garantere vi et skinnende kontor du kan glæde dig over.

Kontorrengøring i Nyborg, Odense og Svendborg

Selvom vi er stationeret i Nyborg, kommer vi vidt omkring og tilbyder naturligvis også vores service i Odense, Svendborg og områder i nærheden. Vi har i flere år hjulpet kunder med rengøring af kontor, privat bolig eller andet. Så skal du bruge hjælp til kontorrengøring i Nyborg, Odense eller Svendborg omegn er vi altid klar på en udfordring.

Hvad koster kontorrengøring

Rengøring af kontor har hos AD Cleaning en pris på 300 kr. pr. time. Dette gælder for alle kunder på Fyn. Om du har brug for vores service i Odense, Nyborg eller Svendborg gør ingen forskel for prisen.

Med i denne pris får du følgende ydelser:

  • Afstøvning
  • Støvsugning/Fejning
  • Gulvvask
  • Toiletrengøring

Få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Står du og mangler et kompetent rengøringsfirma der kan påtage din opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 42394012. Alternativt kan du også skrive til os ved brug af vores e-mail adcleaning@live.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på rengøring af dit kontor.

Har du nogle spørgsmål til vores service er du naturligvis også velkommen til at få det afklaret ved at kontakte os.